БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Затишие при Овeн, промяна при Телец, екипност при Рак

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Photo by Josh Rangel on Unsplash

 

   За родените под знака на Овен 2021-а няма да е толкова безапелационно успешна колкото отминалата 2020г. В кариерата нещата може и да зациклят, но и няма смисъл прекалено много да натискате в този план, съветват астролозите. От друга страна това, което не е свързано пряко с основния професионален път, но представлява друг вид личностна активност, може да се окаже неочаквано успешно. Става дума за всички видове хобита, нестандартни идеи за дейности, които ви идват на ум и които ви привличат. Това се отнася особено до творческите дейности, от които всеки човек има нужда под една или друга форма. За да ви помогнат камъните в такива начинания, доверете се на перидот и лабрадор, които се считат камъни, подпомагащи арт дейностите. А ако сте решил ида се разтоварвате с рисуване, заложете на малинов турмалин и може да се окаже, че всичките ви познати искат да им нарисувате картина.

 

  След Овена, през април идва ред на телците. Тях ги очакват далеч по-сериозни промени в сравнение с овните. Може да се окаже ,че животът им тръгва в изцяло нова посока! Промените обикновено са хубаво нещо, проблемът е, че има опасност да ви завладее чувството на несигурност. Не се колебайте. Промяната тъй или иначе ще настъпи. Бъдете спокойни, защото хороскопът ви е унисон с Годината на Металния вол. А, за да сте по-уверени в себе си, можете да добавите към талисманите си сугилит. Този малко известен камък носи позитивна енергия е ще ви даде сили да преодолеете стреса.

 

  За разлика от Телеца, раците не ги очакват големи предизвикателства през т.г. и не би трябвало да бъдат стресирани, въпреки че те често са в такова състояние. Успехът ще идва лесно при тях, включително финансов, но само при едно условие – ако работят в екип и привличат партньорства. Ето защо, вие раци, имайте предвид, че лазуритът, малахитът и розовият кварц привличат приятели. Обградете се с тях и няма да съжалявате.

.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари