БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Ярки цветни тенденции напук на пандемията

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Photo by Glen Carrie on Unsplash

 

Хората чакат цяла седмица да стане петък, цяла година да стане лято и цял живот да са щастливи, беше казал известният италиански писател и философ Умберто Еко. Лято 2021 сигурно е много по-дългоочаквано от всяко друго през последните десетилетия заради пандемично засиленият копнеж по отворени пространства, въздух и лекота, които толкова ни липсваха през последните година и половина.

 

Сигурно затова и модните тенденции в цветовете „избуяха“ в жизнени и наситени светли и ярки цветове. Пъпешовото жълто цели да ни вдъхне усещане за слънце и плодове и няма да сбъркате, ако го използвате за топ, рокля или аксесоари. Кехлибар, карнеол и други камъни в тази разцветка също стават актуални за целта.

 

Малиново розово е една от най-категоричните тенденции това лято и ще шества по градове и курорти. Актуални са различни ярки нюанси на този цвят, но препоръката е да се търси нещо по средата между крещящо и пастeлно розово. Ако искате да добавите и колие, гривна или обеци в подобни нюанси, разгледайте розов кварц, фасетирани мъниста рубин, рубелит, морганит.

 

Ярките оранжеви дрехи и аксесоари отдавна не са били във фокуса на вниманието. Този път обаче му е дошло времето, защото всичко в него говори за жажда за живот! Каквото и да си купите в ярко оранжево този сезон, ще се струва парите. Защото ще сте в крак с модата и това ще е безапелационно.

 

Отчаяният копнеж към зелено, трева, природа извади на сцената и свежото светлозелено. На английски го наричат „зелено с цвят на топка за тенис“. Тъкмо то влиза във великолепната четворка на хитовите цветове това лято. Както този цвят, така и оранжевото вървят с много на брой камъни – аксесоари, но ако решите да заложите само на бижу в този цвят, подходящи биха били жадеит, авантюрин, смарагд.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари