БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Шунгитът помага срещу дигиталната агресия

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Photo by Sajad Nori on Unsplash

 

Ако носите колие, гривна или обеци от шунгит, вие ще имате една постоянна закрила от дигиталната агресия на нашето време. Ако някога единственото, което ни облъчваше всекидневно, беше телевизорът в стаята, то днес нямаме нито миг почивка от екрана на компютъра, таблета или смартфона си. За съжаление това вече не е въпрос на избор, защото дигитализацията навлезе не само в бита, но и в работата ни, и на практика няма как да се откажем от нея, освен ако не станем…отшелници. Ето защо по-разумното е да търсим начини да неутрализираме вредното въздействие на многобройните устройства около нас.

Една от тези възможности е камъкът шунгит. Установено е, че той действа като щит срещу електромагнитните въздействия на всички уреди, които се захранват от електричество, както и от облъчването на техниката в офисите. Някои предпочитат да сложат пирамида от шунгит на бюрото си, но на практика същата работа би могъл да свърши и един подходящ аксесоар при жените. Препоръчва се и поставяне на малко парче шунгит в калъфа на смартфона или прикрепване върху задната част на телефонния апарат, за да се неутрализира облъчването на организма.

Много хора предпочитат да си приготвят вода от шунгит, която да приемат редовно с цел пречистване на организма и балансирано състояние. Необходимо е шунгитът да престои във водата поне три часа, за да предаде полезните си свойства. Съдът, в който това става, следва да бъде от стъкло или глина. За да се извлекат всички полезни свойства на камъка се препоръчва престояването му във водата дори до 3 денонощия. Така получената вода може да се приема вътрешно, както и да се използва за кулинарни цели.

Съотношението е приблизително около сто грама от камъка за всеки литър вода. След като водата от шунгит вече е придобила лечебни качества, тя може да се прелее в друг съд, а камъкът да се залее с ново количество.

.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари