Валута
BGN
  • EUR
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Вижте всички статии

Модни тенденци 2019

Модни тенденци 2019

 

 

Тенденции бижута 2019 г. – разнообразие от форми, традиция и страст

 

Основните тенденции в бижутата през 2019 г. Включват изобилие от камъни, кристали, многопластовост, широка гама детайли и асиметрия. Повечето бижута са с големи размери и инкрустирани перли, скъпоценни или полускъпоценни камъни.

 

Нестандартни пръстени

 

Ако говорим за мода сред пръстените, не бива да забравяме за масивните правоъгълни пръстени, които могат да се носят по двойки или дори по един на всеки пръст. Също така двойни и тройни пръстени, които могат да се носят около фалангите и дори ноктите ще се върнат на модния подиум. Ако ги сложите върху ръкавиците си също ще сте актуални. С двe думи това, което трябва да запомните е, че необичайните модни пръстени са печеливша категория.

 

Гривни в етно стил

 

На мода ще бъдат големите атрактивни гривни, основно от сребро, но също и с добавени елементи кожа и дърво. Етностилът – индийски, турски и гръцки, също се връща на мода. Кристали, вериги и тънки основи с мъниста също ще бъдат актуални. Особено популярни ще бъдат ръчно изработените гривни. Всички видове гривни, които могат да се носят върху ръкава, якето, ризата и се превръщат в централен елемент на тоалета, влизат в схемата на 2019-та.

Скъпоценни, полускъпоценни камъни и кристали стават актуални, в т.ч. и на чокър. Женствеността е водещ елемент в модните тенденции за бижута 2019. Тънките верижки с един ярък камък-акцент са подходящи в случая. Особено подходящи за този стил на женственост са кристалите.

 

Дълги обеци в геометрични форми

 

Ако харесвате големите обеци, 2019-а е вашата година! Най-популярни ще са геометричните форми – квадрати, ромбове, триъгълници и спирали. Обеците в ъгловат стил трябва да са твърди и стабилни. Дългите, висящи почти до раменете обеци дават необятни възможности за въображението, а най-хубавото е, че подхождат на всички възрасти.

 

И накрая, хипистилът, който навлезе отново в модата през 2018 г., съвсем няма да си отиде. Напротив, ще продължи да създава шик толкова повече, колкото по-естествено звучи.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ ПРОДАВАНИ

Бюлетин