БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Всички категории
Вижте всички статии

На скорпионите с любов

   

       

Ето че астрологичният календар вече навлиза под знака на Скорпиона. Започват празниците на един от най-противоречивите знаци в зодиака – едновременно привлекателен и отблъскващ, търсен и отхвърлян, предпочитан и избягван. Добри или лоши, всички ние имаме приятели скорпиони, роднини скорпиони или просто познати и колеги от тази зодия. Каквото и да се говори за скорпионите, те все пак са добри приятели, страстни партньори и силни характери. А това никак не е малко за една личност. 

Ако решите да зарадвате скорпиона с изделие от скъпоценен или полускъпоценен камък, то добре е да го съобразите с подходящите му.  Ако сте перфекционисти, следва да съобразите дори десетдневието, в което е роден вашият скорпион, за да изберете най-подходящия камък. Счита се, че скорпионите са различни по характер според това в кой период точно са родени. Обикновено цикълът се разделя на три части по десет дена.

Скорпионите, родени в първата декада, са активни и трудоспособни хора, трудно поддаващи се на ограничения. Тези, родени в следващата, втора декада, се отличават с голяма инициативност и силна отдаденост към това, с което се занимават. Скорпионите от последната декада са тези с най-силна интуиция, но и най-силно честолюбие. 

И така, първото десетдневие на скорпиона е от 23 октомври до 1 ноември. За родените през този период се препоръчват аметист (камък на щастливите семейни отношения), аквамарин (охлаждащ прекалено силните емоции), черен опал (стимулиращ оптимизма), червен карнеол (засилващ концентрацията), сердолик (за щастие в любовта) и халцедон (за баланс между ума, тялото и духа).

За родените от 2 до 11 ноември най-добри са отново аметист, алмандин (скъпоценен камък от групата на граната, възстановяващ силите), топаз (защита от външни негативни сили) и яспис (срещу изтощение).

За родените през последното десетдневие от 12 до 21 ноември са подходящи изумруд (балансиращ, лекуващ негативизма) и отново аквамарин като при родените в първата десетдневка, червен карнеол (виж  за родените през втората декада) и най-вече черен опал, добър и за най-ранните, и най-късните скорпиони.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари