БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Всички категории
Вижте всички статии

Подходящите камъни за зодия Рак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всеки знак на Зодиака има своите камъни-покровители. Скъпоценните камъни се носят по-рядко, при особени случаи. Затова в ежедневието по-голямо значение имат полускъпоценните, които могат да бъдат носени постоянно.

Универсалните камъни, покровители на всички хора от зодия Рак, са изумруд, рубин, естествени перли, лунен камък и хелиотроп.

  

Камъни за Рака според хороскопа и датата на раждане

Раците, родени между 22 юни и 1 юли, са покровителствани от Луната. Те са впечатлителни и добродушни. Подходящи за тях са планински кристал, хематит, аметист, карнеол, лунен камък. 

Родените между 2 и 11 юли умеят да разгадават тайни и загадки. В това ще им помогнат камъни като хризопраз, тюркоаз, хелиотроп, сардоникс и халцедон.

Луната и Нептун ръководят Раците, родени от 12 юли до 22 юли. Те са романтични натури, склонни към мистицизъм. Подходящи за тях са аквамарин, турмалин и берил.

 

Камъни за мъже от зодия Рак

Ониксът е камък на упорити и силни хора. Той дава енергия, сила и увереност, като помага на мъжете-Раци да се придвижват в кариерата и да достигат желаната житейска позиция.

Карнеолът носи късмет на мъжа-Рак. Той му придава проницателност и далновидност, помага за успехи в работата и у дома.

 

Камъни за жените от зодия Рак

Халцедонът помага на дамите от зодия Рак да се избавят от пристъпи на меланхолия, песимизъм и негативно отношение към живота. Този минерал избистря погледа им към нещата от живота.

Аметистът е камъкът на чистотата, затова се препоръчва на млади момичета, които търсят своята половинка. Помага на всички творчески личности.

Лунният камък предпазва от безразсъдни връзки, погрешен избор, спасява от преумора.

Хематитът е силен камък за жената-Рак. Той позволява на дамите да докажат своята равнопоставеност с мъжете.

Като ежедневен амулет за жената-Рак е много подходящ хелиотропът. Този минерал е много силен, прави жените смели и разрушава препятствията по пътя им.

 

 ---

 Photo by Jim Strasma on Unsplash

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

КЛИЕНТСКИ ИЗБОР ЗА МЕСЕЦА