БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Всички категории
Вижте всички статии

Камъни подходящи за зодия Лъв

Лъв

 

Зодиакалният знак Лъв принадлежи на стихията на Огъня. Ето защо основните черти на характера на Лъвовете са горещият нрав и емоционалност. Дори собствената му страст може да изгори Лъва, но това не го притеснява особено. Както жените, така и мъжете Лъв, обичат комплиментите и възхищението по свой адрес. Всички те определено се стремят към финансово благополучие и комфорт. 

 

Кои камъни са подходящи за тях?

 

Кехлибар

Лъвът е един от най-величествените знаци на зодиака, но за него е важно да чувства подкрепа и защита. Най-добрият помощник за този знак ще бъде кехлибарът – „слънчевият камък“. Тъй като кехлибарът съществува в различни разновидности и цветове, трябва да се знае, че на Лъва му е необходим образец с жълт или жълто-оранжев цвят – което съответства и на окраската на животното, символизиращо тази зодия. Кехлибарът повишава настроението на Лъва, прави го радостен и щедър.

Жените-лъвици е най-добре да носят кехлибар под формата на колиета, пръстени, гривни или огърлици. За мъжете са подходящи копчета за риза или игли за вратовръзка.

 

Аквамарин

Друг позитивен камък за Лъва е аквамаринът. Той му помага да се справя със собственото му раздразнение и избухливост. Аквамаринът защитава Лъва в конфликти, в които той често, волно или неволно, се озовава.

Аквамаринът помага на онези Лъвове, които се изказват пред голяма аудитория, да постигнат увереност в себе си.

 

Сардоникс

Има един камък, който е подходящ само за Лъвовете –сардониксът. Той им помага в любовта и носи късмет. Сардоникс във формата на топче може да се постави в къщата – това спомага да се поддържа топла, задушевна атмосфера и да се успокояват емоционалните импулси на Лъвовете. Също така талисман от сардоникс предпазва Лъва по време на дълго пътуване и му помага да отклонява уроки и черни магии.

 

Хелиодор

Лъвът има голяма вътрешна енергия, но я раздава, без да остави нищо за себе си. Затова камъкът хелиодор му помага да запази жизнените си сили и подобрява настроението му. Хелиодорът е особено полезен за онези Лъвове, които учат, защото допринася за развитието на логическото мислене.

Момичетата - лъвици, които искат да се омъжат, също е добре да носят хелиодор. Това ще им помогне да срещнат партньор в живота. 

 

---
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

КЛИЕНТСКИ ИЗБОР ЗА МЕСЕЦА