БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Камъни подходящи за зодия Лъв

Лъв

 

Зодиакалният знак Лъв принадлежи на стихията на Огъня. Ето защо основните черти на характера на Лъвовете са горещият нрав и емоционалност. Дори собствената му страст може да изгори Лъва, но това не го притеснява особено. Както жените, така и мъжете Лъв, обичат комплиментите и възхищението по свой адрес. Всички те определено се стремят към финансово благополучие и комфорт. 

 

Кои камъни са подходящи за тях?

 

Кехлибар

Лъвът е един от най-величествените знаци на зодиака, но за него е важно да чувства подкрепа и защита. Най-добрият помощник за този знак ще бъде кехлибарът – „слънчевият камък“. Тъй като кехлибарът съществува в различни разновидности и цветове, трябва да се знае, че на Лъва му е необходим образец с жълт или жълто-оранжев цвят – което съответства и на окраската на животното, символизиращо тази зодия. Кехлибарът повишава настроението на Лъва, прави го радостен и щедър.

Жените-лъвици е най-добре да носят кехлибар под формата на колиета, пръстени, гривни или огърлици. За мъжете са подходящи копчета за риза или игли за вратовръзка.

 

Аквамарин

Друг позитивен камък за Лъва е аквамаринът. Той му помага да се справя със собственото му раздразнение и избухливост. Аквамаринът защитава Лъва в конфликти, в които той често, волно или неволно, се озовава.

Аквамаринът помага на онези Лъвове, които се изказват пред голяма аудитория, да постигнат увереност в себе си.

 

Сардоникс

Има един камък, който е подходящ само за Лъвовете –сардониксът. Той им помага в любовта и носи късмет. Сардоникс във формата на топче може да се постави в къщата – това спомага да се поддържа топла, задушевна атмосфера и да се успокояват емоционалните импулси на Лъвовете. Също така талисман от сардоникс предпазва Лъва по време на дълго пътуване и му помага да отклонява уроки и черни магии.

 

Хелиодор

Лъвът има голяма вътрешна енергия, но я раздава, без да остави нищо за себе си. Затова камъкът хелиодор му помага да запази жизнените си сили и подобрява настроението му. Хелиодорът е особено полезен за онези Лъвове, които учат, защото допринася за развитието на логическото мислене.

Момичетата - лъвици, които искат да се омъжат, също е добре да носят хелиодор. Това ще им помогне да срещнат партньор в живота. 

 

---
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

КЛИЕНТСКИ ИЗБОР ЗА МЕСЕЦА