БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Сини ли са сигналите подкрепящи щастливия Рак?

 

Намираме се в  четвъртият зодиакален период на зодия Рак. Тук  Меркурий  е управляващата планета а главен и основен пътеводен елемент на този зодиакален знак е водата. Рубинът е препоръчителният камък на зодията въпреки че, сините камъни оказват също така известно положително влияние. Лицата, които са родени под този зодиакален знак, получават най-силно влияние при взаимодействие с камъка рубин. 
Рубинът силно влияе върху личността на рака, като прави силна земна връзка с природата и околните и подобрява връзките около финансовите въпроси. 
Рубиновият цвят и удивителната му структура влияят върху личността на родените под този зодиакален знак. Червеният цвят на рубинът е романтика, живот и щастие, изпълващи  животът на Рака. Освен рубините има и други скъпоценни камъни, свързани с този зодиакален знак като луният камък, изумруда и перлите. Зодиакалният камък силно влияе върху личността на рака и подобрява искреността, любовта и силното положително отношение към реалността и заобикалящите го субекти. 
Рубинът също подобрява кариерата на приносителят и носи лекота във взаимоотношенията на работното място, увеличава и подобрява доверието в колегите. Интересната личност на Рака има някои основни характеристики в живота си, тъй като са посветени на всички свързани с тях хора и приятели, те си сътрудничат отлично с колеги и партньори. Те са много смели и предприемат инициативи в много невъзможни мисии, усиилено работят, за да завършат целта и поетите ангажименти. Тяхната увереност стои зад успехите им и вътрешната сила изгражда доверие в тях.
Рубинът  е известен със своите лечебни свойства свързани със заболявания на кръвта и проблеми с инфекциите. 
Рубинът е най-ефективен в създаването на позитивизъм в личността на Зодия Рак. Този зодиакален знак е свързан с емоция и романтика, личността под този знак винаги е предпочитана за любов и романтика. 
Рубинът е от този вид скъпоценен камък, който просветлява вътрешното тяло и пречиства душата и тялото. Раците могат да преодолеят проблема си с чувствителността си, като носят този скъпоценен камък  с красив червен цвят. 
В живота на рака елемента на романтиката води пред другите емоции и молитви.

Следващият списък обхваща астрологичните връзки за рака с различни камъни, които помагат на родени под този астрологичен знак.

Халцедон: Млечнобелия камък е особено полезен, когато им се иска да се оттеглят в черупката си и не могат да намерят начин да споделят чувствата си с другите. Той също така им помага да се преборят с негативните влияния и освобождаване от негативните връзки.

Перли: Това е така наречения, любовния камък  на рака. Благодарение на блясъка и гладкостта си, перлите са естествени символи на красотата и съвършенството. Те придават мъдрост и искреност на рака, помагайки да се предпази от опасност. 

Содалит: Содалитите укрепват умствените способности на рака. Синя цвят помага на рака да държи хладна глава си в моменти на  силни емоции. 

Авантюрин: Авантюринът е камък, който може да донесе мир в сърцето и ума на рака. Когато попаднат в стрес от силни емоции, те могат да намерят утеха и спокойствие в зеления авантюрин.

Нефрит: Нефрита ина сила, която ще даде увереност на рака да се довери на чувствата си. Малко нефрит, държан в портмонето  ще даде чувство за сигурност в трудни ситуации.

Опал: Опалът позволява на рака да намери път в стремежа му към хармония.

Карнеол: Карнеолът фрагментира и след това канализира земния магнетизъм. Камакът може да помогне на рака, когато се чувства изоставен и загубен. 

Родохрозит: Комбинацията от розово и оранжево придава нова сила на самосъзнанието на рака. Комбинацията отваря очите му за възможностите на невидимия енергиен свят. Обикновено ракът ще отхвърли невидимото като нещо, което никога не може да се случи но това отношение може да доведе до затъмняване на духовната светлина. Родохрозит предотвратява това.

 

Photo by JP King

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Искам да бъдa харесвана!

19 Окт 2020
Истинските жени винаги са знаели и знаят едно азбучно правило: да бъдеш истинска жена означава не само да си слагаш червило, да ходиш на токчета и да...

Амулети за щастливо семейство

12 Окт 2020
Украшенията от йолит са най-добрите амулети, които потушават семейните конфликти. Йолит е особено добър в онзи етап на връзката, когато съпрузите все...

Малахит, яспис, ахат гонят енергийни вампири

05 Окт 2020
Известно е, че се срещат хора, които имат мрачната дарба да изсмукват енергия от онези, с които общуват – т. нар. енергийни вампири. Само не си ги пре...

Петерсит и кахолонг привличат уважение

28 Сеп 2020
Всеки човек иска да бъде уважаван, но понякога ни се струва, че не получаваме това, от което се нуждаем. Чувстваме се пренебрегнати и това ни прави по...

Аметистът носи късмет в семейството, аквамаринът – късмет на път

21 Сеп 2020
„Роди ме, мамо с късмет, па ме хвърли на смет!“, казва народът. Избраните щастливци обаче са малко. А повечето хора трябва доста да се борят за късмет...