БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Всички категории
Вижте всички статии

Мукаитът радва окото с много нюанси

 

Полускъпоценният камък мукаит е твърде млад – открит е едва преди около 30 години. Той радва окото с весели нюанси: бледорозово, синьо, черешово, ягодово - няколко цвята могат да се комбинират в един и същи камък. 

Всъщност мукаитът е вид яспис. Понякога го наричат „австралийски“ или „океански яспис“. Специалистите по камъни – гемолозите, не категоризират този минерал в отделен вид.

 

Лековити свойства

Алтернативната медицина го използва за лечебни цели. Камъкът укрепва имунната система, използва се при лечението на заболявания на бъбреците и пикочно-половата система. Най-честата му форма на употреба е чрез масаж.

Препоръчва се да се носи от жени, които мечтаят за майчинство. 

 

Мукаит и знаците на Зодиака

Мукаитът придава на всички зодии уравновесеност, грижовност към близките и добро отношение към колеги и делови партньори. Той проявява по-специално отношение към следните зодиакални знаци.

 

Телец

С помощта на мукаит Телецът ще стане по-внимателен, грижовен и щедър. Мъжете-Телци започват да обръщат повече внимание на дома и семейството. Характерът на жената-Телец се смекчава, разкриват се чисто женските й положителни черти.

 

Близнаци

 Мукаитът привлича към Близнаците искреност и доброта от околните. Учи ги да действат, да бодърстват и да проявяват грижи към близките си хора. Мъжете Близнаци действат много по-уверено, спокойно и достойно с помощта на мукаита. Жените Близнаци получават повече женственост и черти като грижовност, нежност, обич.

 

Рак

Когато носят мукаит, Раците не се притесняват от нищо. Той улеснява работата и кариерата им. Камъкът помага на мъжете Раци да усвояват нови умения за кратко време. Мукаитът укрепва нервите на жените-Раци, за да преодоляват трудните периоди.

 

Лъв

На Лъвовете мукаитът носи енергия и смелост. С помощта на камъка Лъвът ще спечели уважение и ще надделее в много ситуации. Мукаитът защитава мъжете Лъвове в неприятни ситуации. Жената Лъвица е непоколебима и уверена, когато носи мукаит, а самочувствието й не може да бъде наранено от нищо.

 

Дева

На Девите мукаитът дарява повече внимание, а заедно с това и успех. С талисман от този камък Девата ще стане по-„мека“, но и по-активна. От мъжете Деви под влиянието на мукаита се получават отлични съпрузи, защото минералът им придава пестеливост и грижовност към дома.

 

Везни

За жените Везни мукаитът е прекрасен талисман и символ на искреност и добро отношение. За тях той символизира домашния комфорт и ред. Мъжете Везни мукаитът учи на нови навици, разкрива силните им страни и усъвършенства типично мъжките им качества и способности.

 

Предложения за поръчка на мукаит от Илорис

 

  1. Мукаит обли мъниста  тук
  2. Мукаит на едър чипс   тук
  3. Гривна с едър мукаит  тук

 

 

 

 

---

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Синьо като небето, синьо като морето...

01 Юни 2020
Синият цвят обикновено се свързва в човешкото съзнание с небето и морето – т.е. с енергиите на въздуха и водата. Той просветлява и пречиства съзн...

Шпинелът заздравява рани, помага на Рибите

19 Май 2020
Шпинелът спомага за лечение на различни кожни заболявания, заздравява рани. Оказва положителен ефект при късогледство, облекчава болките в с...

Талисманът на влюбените

02 Май 2020
Енергетиката на риолита е подходяща за всички зодии, но ясният фаворит на камъка са Стрелците. Той изразява благосклонност и към Овен, Скорпион и Лъв...

Отказвате цигарите? Носете дюмортиерит!

25 Апр 2020
В литотерапията дюмортиеритът е символ на здраве и дълголетие. Неговият положителен ефект е видим върху редица системи на тялото. Нервна: минерал...

Овен и варисцит са добра комбинация

12 Апр 2020
Слънцето в сравнение с 2019 година намалява своята активност, но все още стои в сериозен контакт с Овена. Годината се очаква премине спокойно. Без да...