БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Всички категории
Вижте всички статии

Модата догодина – отново ретро с привкус на пънк

 

 

Големите модни марки показаха дрехите си за 2020 г. на световните подиуми и спокойно можем да кажем, че следващата година ще е доста вълнуваща. Най-големият тренд категорично ще е индивидуализмът. Друга важна черта на модата ще бъде отново ретрото с привкус на пънк. За цветовете дизайнерите въобще не са единни и насоките досега са следните:

 

Бледи цветове с малки изключения

Повечето модели, които бяха показани, бяха в бледи цветове. Почти цялата палитра влиза в употреба на големите марки, но най-много се открояват нюансите на синьо, зелено и съчетанието на двете. Някои дизайнери отново залагат на тренда от есента за съчетания на два цвята в облеклото, но този път го правят много по дръзко, като „разполовяват“ дрехите. За роклите отново модерно ще остане пастелното зелено. Допълнителен цвят ще е небесното синьо.

 

Чорапогащници – цветни, с камъни, блестящи

Изненадата е завръщането на чорапогащниците с разнообразни елементи по тях. През 2020 г. блестящите им варианти и тези с камъни могат да се съчетаят с едноцветни рокли с къса или средна дължина.

 

Чорапи, вън!

Една странна тенденция заслужава да бъде спомената. Тя попада в същата категория с чехлите с пухчета отпреди няколко години. Новият трик са цветни чорапи, които се подават от отворени обувки. Да, правилно разбрахте! Все пак нека да видим дали тази мода от подиумите ще успее да се разпространи по градските улици през следващата година.

 

Джобове или остра яка

Джобовете са един от елементите на 2019 г., които се пренасят във времето. Те внушават удобство и функционалност и присъстват в почти всички леки връхни дрехи за следващата пролет. Те разбира се остават големи и по много. Нов елемент е голямата остра яка, която е силно отворена и играе ролята на акцент в по-ежедневните модели.

 

Широки рокли

Докато миналата година широките рокли присъстваха само в темата за комфорта в дрехите, то през 2020 г. те по-скоро търсят ефекта на изненадата. Кройки без никакъв колан, които падат свободно от раменете, като се разкрояват и стигат до глезените – това е една от тенденциите на големите брандове. Цветовете са нежни – розово, синьо и жълто в много бледи нюанси.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари