БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Червен далматинец в месеца на Баба Марта

Photo by - edo cantona tulus

 

  Бялото и червеното са символа на месец март, най-женският месец, в който студът и топлината се редуват неочаквано в прогнозата за времето, а ние всички си пожелаваме здраве, от което май имаме нужда повече от всякога.

 

  Ето защо една от най-подходящите гривни за сезона е тази от порцеланови мъниста тип „червен далматинец“, която можете да си нанижете и сами, а можете да направите и подарък на скъп за вас човек. Подходящи за случая са и мънистата от чревен глазиран порцелан, стъклените мъниста и мънистата от бял тибетски камък, които могат да се редуват в наниза. За целта  можете да използвате бяла или червена сатенена панделка.

 

  Още по-оригинални са ръчно изработените червени мъниста Luminous, които напомнят леко навалял сняг и които са подходящи както за гривна или колие за 1 март, така и за естественото му продължение в дългата редица на пролетните празници – 8 март. Както знаем, червеното означава още любов и страст, така че продължава да е актуално и за този най-женски празник.

 

  През март ще продължат да празнуват представителите зодия Риба, а веднага след тях и Овните. Да си припомним кои камъни са подходящ подарък за тях.

 

  За рибите са подходящи всички бижута, украшения и сувенири, изработени от аметист, лазурит или тигрово око. Те подкрепят самочувствието им, подпомагат промените и благоприятстват развитието на рибите в професионално отношение. 2020 г- е особена важна за тях, защото тъкмо през нея хороскопът им обещава кардинални промени. Що се отнася до сърдечните отношения за рибите благоприятни са изумрудът, карнеолът и сапфирът.

 

  Зелен малахит, виолетов аметист, червен гранат и корал са благоприятните камъни за овните. Те им носят любов и мир, действат им успокоително и ги предпазват от прекалено честолюбие и кариеризъм. Хороскопът през 2020 г. им предвещава дребни неприятности в сърдечните дела и професионалния живот, така е един амулет от подходящия камък би бил чудесен подарък за тях.

 

Намерете Пролетните предложения на Илорис > ТУК

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Шарени мъниста и перли отново стават актуални

26 Яну 2021
Модата в аксесоарите и бижутата през т.г. връща отдавна очакващите реабилитация перли в центъра на вниманието. Перлените обеци отново ставата актуални...

Розов кварц за водолеите през 2021 г.

12 Яну 2021
Според астролозите, за представителите на зодия Водолей, 2021 година ще е изпълнена с интересни събития. Тяхното натрупване може да доведе до духовна...

Годината на Металния вол – смелост, енергия и бързина с бели, жълти и зелени камъни

31 Дек 2020
Според източния календар 2021 г. е годината на Металния вол и, ако трябва да я определим с една дума, то тази дума би била възможности!

Козирог през 2021: пестете, не харчете!

22 Дек 2020
Силна и енергична зодия, която няма нужда от специална подкана, за да върви напред. И все пак...Хороскопът на Козирог за 2021 г. показва, че представи...

Как да развием таланта си

02 Ное 2020
Природните дарби, склонности и предразположението към всякакъв вид творчество са важни - но дори и в този случай помощта и подкрепата няма да бъдат из...