БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Всички категории
Вижте всички статии

Лепидолит помага на Везните

 

 

Лепидолитът е камък с люспеста структура, заради която е получил името си от гръцки – "лепис" (люспи) и "литос" (камък). В повечето случаи има лилав отенък, но в природата се срещат още кафяви, сиви, розови, бели, виолетови и жълти екземпляри.
 

Магически свойства

Маговете езотерици смятат, че лепидолитът носи щастие и защитава семейното огнище от конфликти и изневери. В този случай не бива да се носи за амулет или талисман, а трябва да се съхранява в дома. Магическите му свойства се усилват, ако наблизо се държи свещ, която от време да се запалва.

Лепидолитът защитава собственика си от разочарования в любовта.

Но не може да  разчитате на неговото съдействие при решаването на вече възникнали проблеми. Той няма да ви подскаже верния отговор на въпросите в момента, но има уникалното свойство да предпазва от възникването на бъдещи усложнения, като прави живота на собственика си по-добър и позитивен.

 

Лепидолит и зодиак

Астролозите са единодушни, че лепидолитът е идеално съвместим със знака Везни. Представителите на тази зодия могат да го използват като амулет и талисман. Както е известно, повечето от тях често променят настроението си, но минералът им помага да се справят с това. Той ги успокоява и улеснява да намерят хармония със себе си и околните. Така Везните могат бързо да оправят отношенията с близките си.

Използването на камъка от други зодиакални знаци за амулет засега все още е спорен въпрос. Още нещо, по което астролозите са на едно мнение: лепидолитът не причинява вреда на притежателя си и хората наоколо – независимо от коя зодия са.

 

Везните през 2020 г.

Хороскопът за 2020 г. на представителите на зодиакалния знак Везни прогнозира сериозни постижения във финансовата област и победа във всякакви съперничества - било то спорт или забавни игри.

Освен това, с помощта на лепидолита, Везните могат да разчитат на важни запознанства. Звездите ще са доброжелателни към онези от тях, които искат да отворят собствен бизнес.

Основната роля в това ще играе Сатурн, активаторът на техния зодиакален знак, който ще заема доминиращо положение върху небесната им лента. Уменията за комуникация ще играят решаваща роля, а присъщите на Везните чувствителност и искреност ще им помагат да променят околните хора в положителна насока.

Трябва да избягват да проявяват агресия – всяко подобно действие ще ги води към неизбежно поражение.

 

Вземи Лепидолит на мъниста от тук > https://iloris.net/product/2347/lepidolit-kragli-manista-6mm-30-broya.html

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Синьо като небето, синьо като морето...

01 Юни 2020
Синият цвят обикновено се свързва в човешкото съзнание с небето и морето – т.е. с енергиите на въздуха и водата. Той просветлява и пречиства съзн...

Шпинелът заздравява рани, помага на Рибите

19 Май 2020
Шпинелът спомага за лечение на различни кожни заболявания, заздравява рани. Оказва положителен ефект при късогледство, облекчава болките в с...

Талисманът на влюбените

02 Май 2020
Енергетиката на риолита е подходяща за всички зодии, но ясният фаворит на камъка са Стрелците. Той изразява благосклонност и към Овен, Скорпион и Лъв...

Отказвате цигарите? Носете дюмортиерит!

25 Апр 2020
В литотерапията дюмортиеритът е символ на здраве и дълголетие. Неговият положителен ефект е видим върху редица системи на тялото. Нервна: минерал...

Овен и варисцит са добра комбинация

12 Апр 2020
Слънцето в сравнение с 2019 година намалява своята активност, но все още стои в сериозен контакт с Овена. Годината се очаква премине спокойно. Без да...