БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Лепидолит помага на Везните

 

 

Лепидолитът е камък с люспеста структура, заради която е получил името си от гръцки – "лепис" (люспи) и "литос" (камък). В повечето случаи има лилав отенък, но в природата се срещат още кафяви, сиви, розови, бели, виолетови и жълти екземпляри.
 

Магически свойства

Маговете езотерици смятат, че лепидолитът носи щастие и защитава семейното огнище от конфликти и изневери. В този случай не бива да се носи за амулет или талисман, а трябва да се съхранява в дома. Магическите му свойства се усилват, ако наблизо се държи свещ, която от време да се запалва.

Лепидолитът защитава собственика си от разочарования в любовта.

Но не може да  разчитате на неговото съдействие при решаването на вече възникнали проблеми. Той няма да ви подскаже верния отговор на въпросите в момента, но има уникалното свойство да предпазва от възникването на бъдещи усложнения, като прави живота на собственика си по-добър и позитивен.

 

Лепидолит и зодиак

Астролозите са единодушни, че лепидолитът е идеално съвместим със знака Везни. Представителите на тази зодия могат да го използват като амулет и талисман. Както е известно, повечето от тях често променят настроението си, но минералът им помага да се справят с това. Той ги успокоява и улеснява да намерят хармония със себе си и околните. Така Везните могат бързо да оправят отношенията с близките си.

Използването на камъка от други зодиакални знаци за амулет засега все още е спорен въпрос. Още нещо, по което астролозите са на едно мнение: лепидолитът не причинява вреда на притежателя си и хората наоколо – независимо от коя зодия са.

 

Везните през 2020 г.

Хороскопът за 2020 г. на представителите на зодиакалния знак Везни прогнозира сериозни постижения във финансовата област и победа във всякакви съперничества - било то спорт или забавни игри.

Освен това, с помощта на лепидолита, Везните могат да разчитат на важни запознанства. Звездите ще са доброжелателни към онези от тях, които искат да отворят собствен бизнес.

Основната роля в това ще играе Сатурн, активаторът на техния зодиакален знак, който ще заема доминиращо положение върху небесната им лента. Уменията за комуникация ще играят решаваща роля, а присъщите на Везните чувствителност и искреност ще им помагат да променят околните хора в положителна насока.

Трябва да избягват да проявяват агресия – всяко подобно действие ще ги води към неизбежно поражение.

 

Вземи Лепидолит на мъниста от тук > https://iloris.net/product/2347/lepidolit-kragli-manista-6mm-30-broya.html

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Искам да бъдa харесвана!

19 Окт 2020
Истинските жени винаги са знаели и знаят едно азбучно правило: да бъдеш истинска жена означава не само да си слагаш червило, да ходиш на токчета и да...

Амулети за щастливо семейство

12 Окт 2020
Украшенията от йолит са най-добрите амулети, които потушават семейните конфликти. Йолит е особено добър в онзи етап на връзката, когато съпрузите все...

Малахит, яспис, ахат гонят енергийни вампири

05 Окт 2020
Известно е, че се срещат хора, които имат мрачната дарба да изсмукват енергия от онези, с които общуват – т. нар. енергийни вампири. Само не си ги пре...

Петерсит и кахолонг привличат уважение

28 Сеп 2020
Всеки човек иска да бъде уважаван, но понякога ни се струва, че не получаваме това, от което се нуждаем. Чувстваме се пренебрегнати и това ни прави по...

Аметистът носи късмет в семейството, аквамаринът – късмет на път

21 Сеп 2020
„Роди ме, мамо с късмет, па ме хвърли на смет!“, казва народът. Избраните щастливци обаче са малко. А повечето хора трябва доста да се борят за късмет...