БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Всички категории
Вижте всички статии

Целеститът се използва за медитация

Photo by Jared Rice on Unsplash

 

       Този минерал принадлежи към естествените стронциеви сулфати. Името му идва от латинското „целестис“, което означава небесно и съответства на цвета му (среща се и под името „целестин“).

Целеститът има уникални свойства, оказва влияние и върху знаците на зодиака. В природата се срещат не само сини, но също червени, жълти и сиви екземпляри.

През Средновековието в Европа минералът олицетворявал чистота и святост.

 

Магическо въздействие

Благодарение на доброжелателните и позитивни вибрации на камъка, настроението на околните се подобрява.

Той се използва от йогите при медитация. Препоръчва се за носене от мъже с високо самочувствие и авторитет. На жените е полезен с това, че помага да се разкрие техният вътрешен чар и ги прави по-привлекателни в очите на мъжете.

Целеститът е подходящ за хора, които често говорят пред публика. Притежателят му получава красноречие и се избавя от безпокойството пред голяма аудитория.

 

Лечебни свойства

Специалистите по лековитите свойства на камъните – литотерапевтите, все още изучават този удивителен минерал. В това отношение вече има доста информация.

Той помага за нормализиране на кръвното налягане, подобрява кръвообращението. Редовният контакт с него намалява болката при ревматизъм и други ставни заболявания. Подобрява зрението, като за целта е достатъчно да се взирате в камъка няколко пъти на ден.

 

Целестит и зодиак

Засега е установено, че любимци на този минерал са представителите на зодия Близнаци. Влиянието му върху другите зодии все още се проучва.

Едно е сигурно: целеститът е благосклонен, макар и в различна степен, към всички зодии.

 

Близнаците през 2020 г.

Хороскопът за 2020 г. за зодиакалния знак Близнаци до голяма степен се основава на факта, че Юпитер, който е отговорен за ограничаването на възможностите на Близнаците, заема доминиращо положение в този цикъл и започва координирани действия с техния активатор Церера, засилвайки нейната позиция. В резултат на това Близнаците ще бъдат максимално балансирани, ще отделят еднакво време за всички сфери в своя живот и ще получават задоволителни резултати.

Не бива да се надяват на чудеса или благоприятно стечение на обстоятелствата, макар че сравнително често техните звездни покровители ще им оказват подкрепа. За този период е най-важно да си поставят такава цел, която ясно ще съответства не само на техните възможности, но и на нуждите им.

Също така трябва да имате лично разбиране за случващото се и вътрешно възприятие за това, което правите. Тук дори професионализмът и личните качества могат да се оттеглят на заден план, а на преден да излезе интуицията.

Вижте едно предложение от магазин Илорис > https://iloris.net/product/2781/tselestit-pravoagalna-golyama-plochka-50-x-30-x-6mm-1broy.html

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Синьо като небето, синьо като морето...

01 Юни 2020
Синият цвят обикновено се свързва в човешкото съзнание с небето и морето – т.е. с енергиите на въздуха и водата. Той просветлява и пречиства съзн...

Шпинелът заздравява рани, помага на Рибите

19 Май 2020
Шпинелът спомага за лечение на различни кожни заболявания, заздравява рани. Оказва положителен ефект при късогледство, облекчава болките в с...

Талисманът на влюбените

02 Май 2020
Енергетиката на риолита е подходяща за всички зодии, но ясният фаворит на камъка са Стрелците. Той изразява благосклонност и към Овен, Скорпион и Лъв...

Отказвате цигарите? Носете дюмортиерит!

25 Апр 2020
В литотерапията дюмортиеритът е символ на здраве и дълголетие. Неговият положителен ефект е видим върху редица системи на тялото. Нервна: минерал...

Овен и варисцит са добра комбинация

12 Апр 2020
Слънцето в сравнение с 2019 година намалява своята активност, но все още стои в сериозен контакт с Овена. Годината се очаква премине спокойно. Без да...