БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Всички категории
Вижте всички статии

Лодолитът е на страната на Раците и срещу вирусите

Photo by Free To Use Sounds

 

Лодолит е събирателното название на група кварцове с живописни естествени добавки. Находищата са най-вече в Бразилия. Името му идва от гръцката дума „лодолит“ и се превежда най-общо като „кален, дънен камък“.

Отличителна черта на лодолита са външните тела в кристала, подобни на водораслите, които растат върху подводните камъни. Те могат да бъдат кремави, оранжеви, зелени или червени и имат лечебна вибрация. Наричат минерала още фантомен, градински, аквариумен кварц. Смятат го за мощен енергиен талисман.

 

Лечебно въздействие

Лодолитът е полезен за тимусната жлеза, включително щитовидната жлеза и епифизата. Той подпомага насищането на кръвта с кислород и лекува проблеми, които засягат панкреаса, далака и черния дроб.

Също така успокоява очите и помага за лечение на всички очни заболявания. Този камък се счита и за естествен антивирусен препарат, защото може да засили имунната система.

 

Лодолит и зодиак

Лодолитът определено насочва своите положителни енергии към представителите на зодия Рак. Спрямо тях той е твърде доброжелателен и им помага във всяка трудна житейска ситуация.

Също така, ако мъжете от зодии Скорпион и Стрелец искат да привлекат вниманието на дама, към която не са равнодушни, е добре да носят пръстен с добре шлифован лодолит в сребърен обков. Жените Деви и Лъвици в подобен случай е подходящо да използват обеци и колие с лодолит, за да установят по-тесен контакт със съответния кавалер – независимо от коя зодия е той.

 

Ракът през 2020 година

През 2020 г. стремителното движение напред ще позволи на Раците да почувстват истинския вкус на живота! Трябва само да избягват да се превръщат във вида „рак отшелник“. Хороскопът им обещава успех във всички начинания, в които ще са готови да вземат активно участие.

За каквото и да мечтаят Раците, тази година е добра за реализиране на всякакви планове и особено на такива, свързани с личния им живот.

Ще бъде интересно време, изпълнено с искрени чувства и приятни вълнения. Много Раци наистина ще променят коренно живота си и не бива да се страхуват от тези промени. Периодът е добър за личностно развитие и реализиране на творчески идеи в най-различни сфери.

 

Предложение на Илорис Емат за мъниста от Лодолит https://iloris.net/product/2231/lodolit-kragli-manista-8mm-24-broya.html

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Синьо като небето, синьо като морето...

01 Юни 2020
Синият цвят обикновено се свързва в човешкото съзнание с небето и морето – т.е. с енергиите на въздуха и водата. Той просветлява и пречиства съзн...

Шпинелът заздравява рани, помага на Рибите

19 Май 2020
Шпинелът спомага за лечение на различни кожни заболявания, заздравява рани. Оказва положителен ефект при късогледство, облекчава болките в с...

Талисманът на влюбените

02 Май 2020
Енергетиката на риолита е подходяща за всички зодии, но ясният фаворит на камъка са Стрелците. Той изразява благосклонност и към Овен, Скорпион и Лъв...

Отказвате цигарите? Носете дюмортиерит!

25 Апр 2020
В литотерапията дюмортиеритът е символ на здраве и дълголетие. Неговият положителен ефект е видим върху редица системи на тялото. Нервна: минерал...

Овен и варисцит са добра комбинация

12 Апр 2020
Слънцето в сравнение с 2019 година намалява своята активност, но все още стои в сериозен контакт с Овена. Годината се очаква премине спокойно. Без да...