БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Лодолитът е на страната на Раците и срещу вирусите

Photo by Free To Use Sounds

 

Лодолит е събирателното название на група кварцове с живописни естествени добавки. Находищата са най-вече в Бразилия. Името му идва от гръцката дума „лодолит“ и се превежда най-общо като „кален, дънен камък“.

Отличителна черта на лодолита са външните тела в кристала, подобни на водораслите, които растат върху подводните камъни. Те могат да бъдат кремави, оранжеви, зелени или червени и имат лечебна вибрация. Наричат минерала още фантомен, градински, аквариумен кварц. Смятат го за мощен енергиен талисман.

 

Лечебно въздействие

Лодолитът е полезен за тимусната жлеза, включително щитовидната жлеза и епифизата. Той подпомага насищането на кръвта с кислород и лекува проблеми, които засягат панкреаса, далака и черния дроб.

Също така успокоява очите и помага за лечение на всички очни заболявания. Този камък се счита и за естествен антивирусен препарат, защото може да засили имунната система.

 

Лодолит и зодиак

Лодолитът определено насочва своите положителни енергии към представителите на зодия Рак. Спрямо тях той е твърде доброжелателен и им помага във всяка трудна житейска ситуация.

Също така, ако мъжете от зодии Скорпион и Стрелец искат да привлекат вниманието на дама, към която не са равнодушни, е добре да носят пръстен с добре шлифован лодолит в сребърен обков. Жените Деви и Лъвици в подобен случай е подходящо да използват обеци и колие с лодолит, за да установят по-тесен контакт със съответния кавалер – независимо от коя зодия е той.

 

Ракът през 2020 година

През 2020 г. стремителното движение напред ще позволи на Раците да почувстват истинския вкус на живота! Трябва само да избягват да се превръщат във вида „рак отшелник“. Хороскопът им обещава успех във всички начинания, в които ще са готови да вземат активно участие.

За каквото и да мечтаят Раците, тази година е добра за реализиране на всякакви планове и особено на такива, свързани с личния им живот.

Ще бъде интересно време, изпълнено с искрени чувства и приятни вълнения. Много Раци наистина ще променят коренно живота си и не бива да се страхуват от тези промени. Периодът е добър за личностно развитие и реализиране на творчески идеи в най-различни сфери.

 

Предложение на Илорис Емат за мъниста от Лодолит https://iloris.net/product/2231/lodolit-kragli-manista-8mm-24-broya.html

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Петерсит и кахолонг привличат уважение

28 Сеп 2020
Всеки човек иска да бъде уважаван, но понякога ни се струва, че не получаваме това, от което се нуждаем. Чувстваме се пренебрегнати и това ни прави по...

Аметистът носи късмет в семейството, аквамаринът – късмет на път

21 Сеп 2020
„Роди ме, мамо с късмет, па ме хвърли на смет!“, казва народът. Избраните щастливци обаче са малко. А повечето хора трябва доста да се борят за късмет...

Хиацинт и галенит привличат известност и слава

14 Сеп 2020
Галенитът превръща своя носител в силен и смел човек, който ще постигне всяка цел, колкото и трудна да е тя. Този човек ще преодолее бариерите по пътя...

Амулети по професии

07 Сеп 2020
Ако смятате да смените работата си, предстои ви сериозно интервю в реномирана компания и сте много притеснени, носете бижута с халцедон - те пома...

Нефрит за учители, турмалин и содалит за ученици

02 Сеп 2020
...Каквото и да изберат институциите и каквото и да се случи, ученици и учители ще имат нужда от силен имунитет и от добра концентрация за преподаване...