БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Камъни, които привличат богатство

Photo by freestocks on Unsplash

 

       В процеса на образуването на различни кристали и минерали се залага енергията, благодарение на която се раждат прекрасни и невероятно красиви камъни. 

 Тяхната енергия привлича различни житейски явления и събития. Много хора се интересуват от минерали, които създават около себе си благоприятен енергиен фон за привличане на богатство.

 

   Александрит

Този камък е много скъпа разновидност на хризоберила. Древните го смятали за покровител на благоденствието и богатството. Александритът повишава ефективността на ежедневния труд, което влияе върху увеличаването на печалбата. На дневна светлина променя цветовите си нюанси от синьо-зелено до маслинено зелено, а вечер прелива в розово-пурпурни или лилави цветове. 

 

   Малахит

Камък, който притежава мощна енергия и изпълнява желания. Той помага да се концентрирате върху важни въпроси, създава усещане за хармония и достатъчност. Астролози и магове го смятат за камък, който привлича пари. Цветът му, в зависимост от плътността на минерала, варира от тюркоазено до тъмнозелено.  

 

   Хризопраз

Носи късмет и пари на собственика си. Помага му още да извлича полза от важни събития. Ако имате хризопраз без обковка, носете го в левия си джоб, за да привлечете богатство. Цветът на камъка е синкаво или ябълково зелен.

 

   Лазурит

Камък, който допринася за подобряването на нещата в различни области: от кариера, през успешен бизнес до любов.

Благодарение на наситено синия му цвят го наричат още „небесен камък“. Спомага за укрепване на деловите ви занимания и за намиране на успешни алтернативи.  

 

   Кехлибар

В някои древни цивилизации той бил ценен повече от златото. Използван е и вместо пари. Кехлибарът укрепва здравето, предпазва жилището ви от зли духове и привлича благосъстояние. Цветът му варира от светложълт до кафяв, освен това може да е червен, млечно бял, зеленикав.  

 

   Карнеол

Ако носите карнеол на дясната си ръка, намалявате риска да срещнете измамници, а увеличавате шанса да привлечете добри бизнес партньори. Поставете го на лявата си ръка и ще започнат да ви хрумват нови решения на различни професионални проблеми. Това е полупрозрачен камък с нюанси от яркожълто до тъмнокафяво и оранжево-червено.  

 

   Цитрин

Осигурява успехи в професията, привлича добри познати, които допринасят за получаване на финансови изгоди. Смята се за камък на бизнесмените. Цветът му варира във всички нюанси на жълтото, оригиналният камък е прозрачен. 

 

    Всички камъни, представени по-горе, носят късмет, просперитет и богатство. Плюсът им е, че всеки е различен по външен вид и цена, което ви дава възможност да изберете свой уникален амулет.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Хиацинт и галенит привличат известност и слава

14 Сеп 2020
Галенитът превръща своя носител в силен и смел човек, който ще постигне всяка цел, колкото и трудна да е тя. Този човек ще преодолее бариерите по пътя...

Амулети по професии

07 Сеп 2020
Ако смятате да смените работата си, предстои ви сериозно интервю в реномирана компания и сте много притеснени, носете бижута с халцедон - те пома...

Нефрит за учители, турмалин и содалит за ученици

02 Сеп 2020
...Каквото и да изберат институциите и каквото и да се случи, ученици и учители ще имат нужда от силен имунитет и от добра концентрация за преподаване...

Камъни, които привличат богатство

27 Авг 2020
Всички камъни, представени тук, носят късмет, просперитет и богатство. Плюсът им е, че всеки е различен по външен вид и цена, което ви дава възмо...

Камъни срещу диабет

07 Авг 2020
Скъпоценните и полускъпоценните минерали се употребяват като помощно средство при лечението на различни заболявания. Има определени минерали, кои...