БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Амулети по професии

 

     Всеки камък има своя собствена енергийна задача. Някои камъни развиват способности, други помагат за създаване на трудолюбиви навици. Трети привличат добри хора или помагат да се организират мислите. 

Ако смятате да смените работата си, предстои ви сериозно интервю в реномирана компания и сте много притеснени, носете бижута с халцедон - те помагат за концентриране. 

Аквамаринът, който определено трябва да започнете да носите няколко дни преди интервюто, ще ви улесни да създадете впечатление за трудолюбив, активен човек. 

 

   Амулети в професията

За всеки вид работна дейност е подходящ определен камък. За работа, свързана със селското стопанство, зеленият ахат ще ви бъде добър помощник. От древни времена хората са забелязали, че този камък носи късмет на земеделците.

Ако вашата дейност е свързана с търговия и финанси, потърсете златистозелен хризолит или ябълково зелен хризопраз. Тези камъни придобиват максимална сила в златен обков. Те ще помогнат за привличане на пари и получаване на изгодни оферти.

Успех в търговията ще донесе цитрин, също в златен обков.

Талисманът за моряци и рибари е аквамарин. Името на камъка говори само за себе си - „морска вода". Също така се препоръчва да носят този камък онези, които тепърва се учат да плуват.

 

  Аметистът и топазът са най-подходящи за хора с творчески професии – особено за писатели, музиканти, актьори и художници. 

Най-добрите помощници за лекарите са нефрит, лазурит, тюркоаз, кехлибар

Ако поради естеството на вашата дейност прекарвате много време с деца или работите в женски екип, тогава непременно трябва да носите перли. Те ви помагат да бъдете търпеливи, внимателни и грижовни.

За военните, пожарникарите и всички, които излагат на риск живота си по време на работа, са подходящи хелиотроп и гранат. Тези камъни добавят дързост и смелост. Гранатът има мощна енергия, така че е подходящ за войнствени хора. Хелиотропът придава сила в борбата срещу злото – той е особено подходящ за полицаи, следователи, прокурори.

Спортистите - хора, които постоянно се състезават, трябва да носят амулети с гранат или карнеол. 

За пълководците, началниците, лидерите са подходящи амулети с оникс. Този камък придава отговорност, смелост, самоувереност, красноречие. Той помага за взимане на точни решения в името на победата. 

 

Намерете полезни камъни за Вашия амулет в магазин Илорис Емат тук  или тук

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Хиацинт и галенит привличат известност и слава

14 Сеп 2020
Галенитът превръща своя носител в силен и смел човек, който ще постигне всяка цел, колкото и трудна да е тя. Този човек ще преодолее бариерите по пътя...

Амулети по професии

07 Сеп 2020
Ако смятате да смените работата си, предстои ви сериозно интервю в реномирана компания и сте много притеснени, носете бижута с халцедон - те пома...

Нефрит за учители, турмалин и содалит за ученици

02 Сеп 2020
...Каквото и да изберат институциите и каквото и да се случи, ученици и учители ще имат нужда от силен имунитет и от добра концентрация за преподаване...

Камъни, които привличат богатство

27 Авг 2020
Всички камъни, представени тук, носят късмет, просперитет и богатство. Плюсът им е, че всеки е различен по външен вид и цена, което ви дава възмо...

Камъни срещу диабет

07 Авг 2020
Скъпоценните и полускъпоценните минерали се употребяват като помощно средство при лечението на различни заболявания. Има определени минерали, кои...