БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Малахит, содалит, лазурит привличат приятели

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Photo by Helena Lopes on Unsplash

 

Няма нищо по-добро в света от това да знаеш, че имаш верни приятели, които те подкрепят, щом имаш нужда от тях. А природните минерали са много добри помощници в спечелването на приятели.

 

Лазурит - камък за приятелство

Лазуритът винаги се е смятал за един от най-мощните камъни, помагащи да се завържат приятелства.

Синият минерал е известен с това, че насърчава хармонията във взаимоотношенията. Това е и камъкът на истината – затова бъдете готови да получите честен отговор от приятелите си, когато ги попитате за тяхното мнение. Например за вашата нова татуировка или за човека, с когото току-що сте започнали да се срещате.

Лазуритът ще ви осигури много нови запознанства и полезни връзки. Носете гривна с лазурит на първа среща, при интервю, както и преди публични изказвания. Това ще ви помогне да спечелите доверие и уважение във всяка компания.

 

Розов кварц - за хармонични отношения

Розовият кварц отваря вратата към чувствеността, засилва съпричастността към емоциите на други хора. Той насърчава доверието и създава вътрешна хармония. Този камък формира и енергийна връзка, също толкова силна, колкото роднинските връзки. Розовият кварц гарантира, че ще имате верен приятел, на когото можете да се обадите по всяко време.

 

Содалит – камък за многобройни приятели

Содалитът привлича в живота на своя собственик шумни, весели компании с много приятели и познати. Запасете се с този минерал, ако сте се уморили да обядвате и вечеряте сами и се нуждаете от компания. Той е чудесен още за емоционалния баланс и развитието на интуицията, предпазва и от негативна енергия.

 

Малахит – за център на вниманието

Отдавна хората носят красивия зелен камък, когато искат да бъдат душата на компанията. Ако самотните момичета носят малахитени украшения на партита или разходки, около тях винаги ще има ухажори! Малахитът разкрива всички най-добри качества в човека - доброжелателност, общителност, позитивно мислене. Той е талисман на любовта - към самия себе си и към всички останали.

                                                 ...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари