БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Амулети за щастливо семейство

 

Photo by Jessica Rockowitz on Unsplash 

 

   Магнезит

  Този камък е силно препоръчителен за тези, които не успяват да създадат семейно огнище. Амулетът с магнезит помага на човек да избере партньор, с когото ще се чувства добре и спокойно в семейния живот.

  • Минералът е в състояние да утеши собственика си, да излекува душевните му рани от предишни злополучни връзки, да го освободи от страдания за бивши партньори, което е особено важно при разведените или овдовелите. Също така камъкът ще допринесе вашият избор да бъде оценен положително от близкото обкръжение.  

 

  Цоизит

  В самото начало на семейния живот съпрузите е добре да си купят камък, наречен цоизит. Неговите свойства не се проявяват веднага, а с течение на времето.

  • Купувайки този камък в началото на семейния си живот, съпрузите полагат основите на силни и дългосрочни семейни връзки. Камъкът поглъща енергията на страстната любов на съпрузите в първите години на семейния живот, а след това започва да им я предава обратно – когато са живели заедно достатъчно дълго и чувствата вече започват да избледняват.

Цоизитът напомня на съпрузите за тяхната страст и предотвратява охлаждането в отношенията.

 

  Берил

  Когато в семейството се появят деца, си купете берил. Това ще допринесе за хармонични отношения между вас и децата, ще ги направи весели и спокойни.

  • Камъкът ще внесе хармония в отношенията с родители и други роднини, няма да им позволи да се намесват в живота на вашето семейство. Като цяло, берилът укрепва връзката между поколенията, допринася за създаването на мощна енергийна защита за семейството ви. 

Той не позволява на непознати да внесат негативни емоции, завист, клюки и лошо настроение в семейното гнездо.  

 

  Иолит

  Украшенията от иолит са най-добрите амулети, които потушават семейните конфликти. Иолит е особено добър в онзи етап на връзката, когато съпрузите все още са страстно влюбени един в друг, но именно поради това лесно се обиждат при най-малките прояви на невнимание на партньора или поради ревност (често необоснована). 

  • Подобни кавги могат сериозно да подкопаят семейния живот. Минералът е в състояние да потуши тези конфликти в зародиш.

Особено се препоръчва да носят този камък върху себе си под формата на колие представителите на въздушните знаци на зодиака - Водолей, Близнаци, Везни, тъй като камъкът може да окаже добро въздействие върху тяхната лабилна психика. 

 

   Кавгите и забравеното знание - кой е човекът до мен. Вземете Иолит от  Илорис  и върнете машината на времето назад.

 

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Искам да бъдa харесвана!

19 Окт 2020
Истинските жени винаги са знаели и знаят едно азбучно правило: да бъдеш истинска жена означава не само да си слагаш червило, да ходиш на токчета и да...

Амулети за щастливо семейство

12 Окт 2020
Украшенията от йолит са най-добрите амулети, които потушават семейните конфликти. Йолит е особено добър в онзи етап на връзката, когато съпрузите все...

Малахит, яспис, ахат гонят енергийни вампири

05 Окт 2020
Известно е, че се срещат хора, които имат мрачната дарба да изсмукват енергия от онези, с които общуват – т. нар. енергийни вампири. Само не си ги пре...

Петерсит и кахолонг привличат уважение

28 Сеп 2020
Всеки човек иска да бъде уважаван, но понякога ни се струва, че не получаваме това, от което се нуждаем. Чувстваме се пренебрегнати и това ни прави по...

Аметистът носи късмет в семейството, аквамаринът – късмет на път

21 Сеп 2020
„Роди ме, мамо с късмет, па ме хвърли на смет!“, казва народът. Избраните щастливци обаче са малко. А повечето хора трябва доста да се борят за късмет...