БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Козирог през 2021: пестете, не харчете!

Photo by Josh Appel on Unsplash

 

 

  В края на всяка отиваща си година и началото на новата навлизаме в знака на Козирог. Силна и енергична зодия, която няма нужда от специална подкана, за да върви напред. И все пак...Хороскопът на Козирог за 2021 г. показва, че представителите на този зодиакален знак трябва да бъдат внимателни в отношението си към парите. Не че не трябва да ги печелят, но не е желателно да се увличат в харчовете и да правят големи и рискови инвестиции. По принцип Козирогът не е много ларж на харчененто, но всеки може да се изкуши. Специцално през идната година обаче, посланието към него е: „Печели, пести и не харчи!“.

 

  В този смисъл един от камъните, които и без това са сред най-подходящите за Коирога - малахитът, е подобаващ за амулет през идната година. Малахитът помага да се печелят пари, но в същото време създава баланс и уравновесеност, така че да не се впускате в крайности.

 

  Кехлибарът също привлича благосъстояние. А като се има предвид, че актуалният цвят на 2021 е жълтият, с украшение от кехибар Козирогът не само ще привлича парите, но и ще бъде в крак с модата. Пак в актуалната жълта гама е и цитринът, който също подпомага финансовото състояние.

 

  Що се отнася до личния живот, има всички предпоставки Козирогът да се позабавлява доста добре през 2021 г. Ключовата дума за любовния живот на Козизрога догодина е разнообразие. Не че няма да има и разочарования, но и удоволствията ще са доста. Ако срещнат любовни проблеми, за Козирозите ще е важно да ги преодоляват чрез общуване, а не чрез затваряне в себе си.

 

  Сред камъните, които потушават сърдечните разпри, ако има такива, е йолитът. Мощен амулет за любовните отношения е и карнеолът. Наричат го още камък на богинята на любовта – Венера. Топлият му червеникав цвят го прави предпочитан за бижута, но може да му се радвате и посто като на украшение вкъщи.

 

 

Вижте тук предложенията на Илорис за камъни свързани с Козирог:

> Малахит

> Кехибар

> Йолит

> Карнеол

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Розов кварц за водолеите през 2021 г.

12 Яну 2021
Според астролозите, за представителите на зодия Водолей, 2021 година ще е изпълнена с интересни събития. Тяхното натрупване може да доведе до духовна...

Годината на Металния вол – смелост, енергия и бързина с бели, жълти и зелени камъни

31 Дек 2020
Според източния календар 2021 г. е годината на Металния вол и, ако трябва да я определим с една дума, то тази дума би била възможности!

Козирог през 2021: пестете, не харчете!

22 Дек 2020
Силна и енергична зодия, която няма нужда от специална подкана, за да върви напред. И все пак...Хороскопът на Козирог за 2021 г. показва, че представи...

Как да развием таланта си

02 Ное 2020
Природните дарби, склонности и предразположението към всякакъв вид творчество са важни - но дори и в този случай помощта и подкрепата няма да бъдат из...

Малахит, содалит, лазурит привличат приятели

26 Окт 2020
Няма нищо по-добро в света от това да знаеш, че имаш верни приятели, които те подкрепят, щом имаш нужда от тях. А природните минерали са много добри п...