БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Годината на Металния вол – смелост, енергия и бързина с бели, жълти и зелени камъни

Photo by Ady Ven on Unsplash

 

  Според източния календар 2021 г. е годината на Металния вол и, ако трябва да я определим с една дума, то тази дума би била възможности!

В хороскопа на източните народи символът на Металния вол се изразява в мощ, търпение и вяра. Тази магическа комбинация носи успех по всички фронтове, стига да притежавате споменатите три качества. Въпреки възможните перипетии, предпоставките са да пометете всички препятствия, ако действате бързо, енергично и смело. За целта е необходимо да засилите естествения си заряд от енергия и жизненост, както и да се подготвите за непредвидени развития.

Цветът на Металния бивол е бял. Елементът е метал. Кои са камъните, които са в унисон с космическата хармония през 2021 г .? Това са камъните в бял, жълт и зелен оттенък. 

Ако трябва да избирате сред естествените камъни, които да ви донесат сили и късмет, то изумрудът е на едно от първите места по съвпад .

Един от най-наситено зелените камъни, изумрудът, познат още под името „смарагд“, е в топ четири на най-скъпите и красиви камъни в света. Изумрудът засилва интуицията и е верен помощник в намирането на най-доброто решение или начин на действие. А действието ще бъде ключов елемент от успеха ви през 2021 г.

В зеления нюанс можете да изберете като амулет още класическия нефрит, закачливия авантюрин и наситенозеления малахит.

Подходящ за 2021 г. е и слънчевият камък. Той носи необходимата енергия да не се спирате пред трудностите и да упорствате до тяхното разрешаване и продължаване нататък.

Силата на белия цвят се олицетворява най-добре от планинския кристал. За да успее, човек винаги има нужда от малко...магия. А планинският кристал е един от най-мощните амулети в това отношение.

Помощник в начинанията е и вечният кехлибар, чийто жълтеникав цвят също е в унисон с вибрациите на настъпващата 2021 година. 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Розов кварц за водолеите през 2021 г.

12 Яну 2021
Според астролозите, за представителите на зодия Водолей, 2021 година ще е изпълнена с интересни събития. Тяхното натрупване може да доведе до духовна...

Годината на Металния вол – смелост, енергия и бързина с бели, жълти и зелени камъни

31 Дек 2020
Според източния календар 2021 г. е годината на Металния вол и, ако трябва да я определим с една дума, то тази дума би била възможности!

Козирог през 2021: пестете, не харчете!

22 Дек 2020
Силна и енергична зодия, която няма нужда от специална подкана, за да върви напред. И все пак...Хороскопът на Козирог за 2021 г. показва, че представи...

Как да развием таланта си

02 Ное 2020
Природните дарби, склонности и предразположението към всякакъв вид творчество са важни - но дори и в този случай помощта и подкрепата няма да бъдат из...

Малахит, содалит, лазурит привличат приятели

26 Окт 2020
Няма нищо по-добро в света от това да знаеш, че имаш верни приятели, които те подкрепят, щом имаш нужда от тях. А природните минерали са много добри п...