БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Розов кварц за водолеите през 2021 г.

Снимка: Rob Lavinsky, iRocks.com

 

  Според астролозите, за представителите на зодия Водолей, 2021 година ще е изпълнена с интересни събития. Тяхното натрупване може да доведе до духовна промяна за този зодиакален знак. Годината ще премине под знака на необичайното, неочакваното, през възходи и спадове, но в крайна сметка до скок в развитието на личностите, родени в периода 20 януари – 18 февруари. Един от съветите към Водолея е да озаптява склонността си към лидерство, гордост и надменност, защото те могат да му изиграят лоша шега през тази година. Възможността бързо да загубят завоювани вече позиции е правопропорционална на самоувереността на водолеите в този период. Ето защо малко сдържаност и търпение със сигурност ще са им от полза.

 

  Сред камъните, които по принцип са подходящи за Водолея, през 2021 г. особено благоприятен е розовият кварц. За да успее през тази година, Водолеят ще има нужда от съмишленици и приятели, а розовият кварц има свойството да привлича около притежателите си добри хора.

 

  Рутината ще бъде пречка пред Водолея, ако иска да постига успехи в настоящата година. Точно затова ще му бъде нужно творческо вдъхновение, нестандартни идеи, интелектуален заряд, който по принцип не му липсва. Помощник в това начинание може да бъде флуоритът. Той е подходящ за учени и творци, и помага мисленето им да излезе извън стандартните рамки. А, както знаем, това е пътят към гениалните прозрения.

 

  В любовта през 2021 г. Водолеят трябва да заложи на верността. В този смисъл един от „неговите“ камъни – гранатът – не е много подходящ, тъй като стимулира сексуалната енергия и може да го подхлъзне по правия път.

 

  Но най-важното за този зодиакален знак през настоящата година е да гледа на живота и събитията в него с оптимизъм. Незаменим помощник на тази зодия в това отношение е камъкът оливин. Той носи на притежателите си ведро настроение, спокойствие и вяра в положителното развитие на нещата, което в крайна сметка, с голяма вероятност, ще се случи за Водолея през 2021 г.

 

 

                        ...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Розов кварц за водолеите през 2021 г.

12 Яну 2021
Според астролозите, за представителите на зодия Водолей, 2021 година ще е изпълнена с интересни събития. Тяхното натрупване може да доведе до духовна...

Годината на Металния вол – смелост, енергия и бързина с бели, жълти и зелени камъни

31 Дек 2020
Според източния календар 2021 г. е годината на Металния вол и, ако трябва да я определим с една дума, то тази дума би била възможности!

Козирог през 2021: пестете, не харчете!

22 Дек 2020
Силна и енергична зодия, която няма нужда от специална подкана, за да върви напред. И все пак...Хороскопът на Козирог за 2021 г. показва, че представи...

Как да развием таланта си

02 Ное 2020
Природните дарби, склонности и предразположението към всякакъв вид творчество са важни - но дори и в този случай помощта и подкрепата няма да бъдат из...

Малахит, содалит, лазурит привличат приятели

26 Окт 2020
Няма нищо по-добро в света от това да знаеш, че имаш верни приятели, които те подкрепят, щом имаш нужда от тях. А природните минерали са много добри п...