БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Шарени мъниста и перли отново стават актуални

Photo by Cornelia Ng on Unsplash

 

  Модата в аксесоарите и бижутата през т.г. връща отдавна очакващите реабилитация перли в центъра на вниманието. Перлените обеци отново ставата актуални, включително във варианта с двойни перли на едната обеца – една отпред и една зад ухото. Що се отнася до колиетата, освен чисто перлените колиета, актуални стават и комбинациите между перли и златна верига. Прозрачните кварц и кристал също се вписват в една тенденция на натуралност и естествена линия в модата тази година като цяло.

 

  Шарените мъниста също са един от хитовете на 2021 г. Наредени върху метален кръг или нанизани върху конец, те са свеж акцент към облеклото тази година. Висулките от всякакъв род са другата модна тенденция в аксесоарите. Висулките могат да се поставят навсякъде – върху пръстени, гривни и колиета и са под формата на всичко, за което можете да се сетите – буквички, камъчета, фигурки, плодове. Модерни са и масивните висулки, поставени върху едри верижки. Големите мъниста, тип луковици, също украсяват колиета и обеци.

 

  Нестандартна е модата сред обеците. Тази година те могат да са несиметрични. Да носим две различни обеци на ушите си – например една дълга и една къса, ще бъде „нормалността“ през 2021-а.

 

  Запасете се с колиета с различна дължина и няма да сбъркате. Модерно е да носите различни по дължина колиета едновременно към тоалета си – две, три, дори повече. Супердългите колиета с камък висящ до пъпа, също се завръщат на модния подиум.

 

  С една дума модата сред аксесоарите тази година може да се обобщи като екстравагантност. Може би защото в дрехите тя е точно на противоположния полюс – функционална, удобна, практична. Най-вероятно под влиянието на дългото стоене вкъщи през миналата година, което, за съжаление, се очертава да продължи и през тази.

 

  Ако имате повече време и сте сръчни, не е зле да помислите и върху ръчно изработени чанти и аксесоари. Сред чантите напред излизат подобни на пазарски торби и мрежи артикули, които може да намерите и в скрина на баба си. Ако ли не – да си ги направите сами.

 

   На шега или на сериозно, сред моделите на модните къщи изобилстват обувки тип чехли, джапанки и домашни пантофи, само че предназначени за … ходене  навън.

 

                                                                                                  ...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Среброто носи спокойствие

24 Фев 2021
На кого отива да носи сребро?  Красивата сребърна бижутерия, разбира се, е подходяща за всички, но има два типа жени, при които тя подчертав...

Най-щастливите зодии в любовта

16 Фев 2021
В месеца на любовта поглеждаме към хороскопите на различните зодиакални знаци за тази година и по-точно в техните любовни хороскопи

Шарени мъниста и перли отново стават актуални

26 Яну 2021
Модата в аксесоарите и бижутата през т.г. връща отдавна очакващите реабилитация перли в центъра на вниманието. Перлените обеци отново ставата актуални...

Розов кварц за водолеите през 2021 г.

12 Яну 2021
Според астролозите, за представителите на зодия Водолей, 2021 година ще е изпълнена с интересни събития. Тяхното натрупване може да доведе до духовна...

Годината на Металния вол – смелост, енергия и бързина с бели, жълти и зелени камъни

31 Дек 2020
Според източния календар 2021 г. е годината на Металния вол и, ако трябва да я определим с една дума, то тази дума би била възможности!