БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Най-щастливите зодии в любовта

Photo by Owen Michael Grech on Unsplash

 

 

   В месеца на любовта поглеждаме към хороскопите на различните зодиакални знаци за т.г. и по-точно в техните любовни хороскопи.

Кои зодии ще бъдат най-щастливи в любовта

 

Звездите показват, че за представителите на зодия Близнаци има голяма вероятност да изпитат любовта от пръв поглед в първото тримесечие на годината. При това любов, която ще е споделена и ще им донесе истинско щастие. А Близнаците, които вече имат връзка, ще я преоткрият в положителния смисъл на думата и тя ще претърпи истинско възраждане.

 

Любовните шансове се усмихват и на Лъвовете през тази година, особено в първата й половина. Те имат шансове да срещнат любовта на работното си място и при това да изградят дълготрайна връзка.

 

За Везните пък 2021-а може да се окаже годината на сключване на дългоочаквания брак и по-специално периодът януари – юни.

 

Сред „любовните“ щастливци т.г. са и Водолеите. Ново начало в любовта и старт на нова трайна връзка сочат звездите за тях.

 

Хармония и спокойствие в любовта обещава годината и за представителите на зодия Риби. При тях няма да има разтърсващи чувства, а хармония и спокойствие в любовта, което понякога дори е по-хубаво.

 

  Какво да правят останалите зодии

 

Никъде не е казано, че на всички останали зодии няма да им върви в любовта през настоящата година. Просто трябва да бъдат по-внимателни за възможни препъникамъни в това поле. И да не забравят, че скъпоценните и полускъпоценни камъни могат да им бъдат подкрепа, ако искат да са късметлии в тази важна област.

 

Ако вече сте срещнали любовта на живота си, но искате да се подсигурите и да съхраните чувствата за дълго време, заложете на аквамарин. Пазител на любовното щастие е и тюркоазът. За да възпламените позагубената страст, доверете се на авантюрина. Ако са започнали кавги с партньора ви, изберете аметиста. А в случай че любовта все не идва, има един камък, който е верен помощник на самотните души и това е розовият кварц.

Тагове с препратки до електрония магазин:

 

                 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Среброто носи спокойствие

24 Фев 2021
На кого отива да носи сребро?  Красивата сребърна бижутерия, разбира се, е подходяща за всички, но има два типа жени, при които тя подчертав...

Най-щастливите зодии в любовта

16 Фев 2021
В месеца на любовта поглеждаме към хороскопите на различните зодиакални знаци за тази година и по-точно в техните любовни хороскопи

Шарени мъниста и перли отново стават актуални

26 Яну 2021
Модата в аксесоарите и бижутата през т.г. връща отдавна очакващите реабилитация перли в центъра на вниманието. Перлените обеци отново ставата актуални...

Розов кварц за водолеите през 2021 г.

12 Яну 2021
Според астролозите, за представителите на зодия Водолей, 2021 година ще е изпълнена с интересни събития. Тяхното натрупване може да доведе до духовна...

Годината на Металния вол – смелост, енергия и бързина с бели, жълти и зелени камъни

31 Дек 2020
Според източния календар 2021 г. е годината на Металния вол и, ако трябва да я определим с една дума, то тази дума би била възможности!