БИЖУТО ВИНАГИ Е ПОДХОДЯЩА ДРЕХА
Вижте всички статии

Среброто носи спокойствие

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Photo by Kazzle John Delbo on Unsplash

 

 

   След като напуснахме високосната 2020 г., в която препоръчително трябваше да се носи сребро, то сега съвсем спокойно можем да продължим да правим същото, но да редуваме и с други благородни метали.

 

Счита се, че въздействието на среброто върху този, който го носи, е успокоение и пречистване на вибрациите. Сребърните бижута, особено сребърните гривни и сребърните пръстени действат успокояващо на нервите, което е много положителен аспект на фона на трудното време, в което живеем.

 

Среброто умиротворява този, който го носи и не по-малко важно - носи красота и естетика във външния вид.

 

Сребърните колиета и особено верижки с висулки, се препоръчва да се носят с по-голяма дължина, което е в унисон и с модата в аксесоарите през тази година. Причинат аза тази препоръка обаче е и медицинска, защото по-голямата дължина осигурява благоприятно въздействие и върху сърцето.

 

    На кого отива да носи сребро?

 

Красивата сребърна бижутерия, разбира се, е подходяща за всички, но има два типа жени, при които тя подчертава с особена сила красотата и естествените природни цветове на лицето, косата и очите. Това са жените със светла кожа, светли до тъмноруси коси и светли очи, както и чистите брюнетки със светла кожа, тъмна или кестенява коса и тъмни очи.

 

    С какви камъни си подхожда среброто?

 

Комбинирането на благородния метал със скъпоценни и полускъпоценни камъни и с минерали зависи много от вашите предпочитания към цветове и от бижутерските умения. Все пак от езотерична гледна точка за най-успешни комбинации със среброто се посочват опала, лунния камък, аметиста и смарагда.

 

За бижутерите и сръчните любители и всички, които обичат среброто, онлайн магазин „Илорис“ има нови предложения. Сред тях: сребърни мъниста, винтчета за обеци, основи за обеци и пръстени и още много нови предложения, които можете да разгледате тук. Ще намерите и готови сребърни колиета, дамски гривни и верижки от сребро и сребърни пръстени с инкрустиран камък.

 

                                                                                   ...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари