Валута
BGN
  • EUR
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Цветовете на есен 2019: увереност и смелост в червено и бургунди

Дата: 2019-09-19

 

Докато почти всички магазини за дрехи разпродават лятната си стока на половин цена, а други плахо въвеждат колекциите си за следващия сезон, ние се питаме: кой ще е цветът на есен 2019?

По всичко изглежда, че най-тренди ще е червеното във всичките му нюанси и по-точно наситеното бургундско. Вторият цвят за есента, ако съдим по световните подиуми, ще е вечното черно. Изцяло черните тоалети и черните рокли отново ще се наместят в гардероба за сезона.

Как да съчетаваме цветовете

Тази година и по-точно този сезон има един силно подчертан тренд и той е, че модерният цвят участва в тоалета, но не е основен акцент. Ако си спомняте истерията с цвета каки, това не беше така – можеше да си намерите блузи, ризи, рокли и панталони изцяло в този нюанс. Същата тенденция премина и в пролетно-лятното жълто тази година. Но с червеното нещата са по-различни. То е изпъкващият детайл, но не и основата на тоалета. Дизайнерите представиха рокли с контрастиращи принтове и високи бургунди ботуши. Най-често срещани (засега) в големите колекции на масовите марки са карираните ризи с червено.

Накратко: есен 2019 ни дава свобода да съчетаваме червените нюанси в облеклото си както пожелаем.

Бургунди

Докато трендовете все още се оформят в края на август и предстои да ни залеят отвсякъде в началото на септември, можем да отбележим още една характерна особеност. Изглежда бургунди нюансът ще направи изключение от горната тенденция. Той ще е водещ при едноцветните дрехи или аксесоари. Сред марките, които залагат на него от рано, са Том Форд и Оскар де ла Рента. Популярен ще е и цветът, който е с няколко тона по-тъмен и изглежда като смесица от червено и кафяво.

Останалите цветове

Цветовете през есен 2019, които ще допълват палитрата, ще са топли и близки до червеното – розово, жълто, кафяво и техни нюанси. Ако не обичате особено огнения цвят, ще можете да избирате между тях и все пак да сте в крак с модата.

За разлика от есента и зимата на 2018 и 2017, зеленото и маслените тонове вече не са актуални. Идва сезонът на наситените цветове, които ни подтикват към увереност и смелост. 

 

 

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ ПРОДАВАНИ