Валута
BGN
  • EUR
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Специални тенденции за лято 2020 – I част

Дата: 2020-07-01

Photo by Marie-Michèle Bouchard on Unsplash

 

Обувки върху панталоните

Изглежда ексцентрично, но всъщност е стилно и интересно. Панталоните, затъкнати в обувките досега сякаш бяха запазени за зимните тенденции. Този път става въпрос за летните панталони, върху които са завързани връзките на летните сандали. Това важи както за панталони, част от пролетно-летен костюм, така и за дънки. Може да се тълкува и като почит към карането на колело – пример за екологично поведение в градовете.

Бухнали викториански ръкави

Този стил не е бил актуален може би от 30-40 години, но ето че отново му идва времето. Бухналите ръкави, които се свързваха с тежко ретро и донякъде инфантилност в стила на обличане, отново са на мода. Могат да бъдат част от официални рокли в комбинация с голи рамене, но и по-консервативни – с покрити рамене и триъгълно деколте. За разлика от преди актуалните бухнали ръкави не са къси,  а три-четвърти и стигат до лакътя. Осоено подходящи за ежедневни рокли от тънки материи, както и за копринени ризи с дълги ръкави.

Груби обувки и женствени дрехи

Гръндж модата се завръща под формата на разнообразни комбинации от феерични рокли и груби боти, подходящи сякаш за студената есен, а не за топлото лято. Ботите обикновено са черни, което ги прави удобни за всякакъв вид цветове на роклята, която е желателно да бъде пъстра, но не само. Роклите могат да са широки до коленете или дълги, разкроени в талията. В допълнение за подходящ елемент се считат воланите.

Кожени манта- макси

Ако не сте изхвърлили дългите кожените манта, които навремето си купувахме от Капалъ чарши, сега е моментът да ги изтупате от прахта. Тъкмо да приберете и късите, които вече не са на мода. Цветовете са всякакви – от черно, до ярко червено и пъстро. Дължината е макси, кройката – вталена или поне задължително с колан, стегнат на кръста.

Шапка „идиотка“ в пастелен цвят

Защитете се от слънцето със стилна шапка „идиотка“ или по-големия вариант – тип кошница, в пастелен цвят. Помага и срещу дъжда. Бежово, бледосиньо, бледорозово и дори жълто са подходящите цветове.

 

 

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ ПРОДАВАНИ