Валута
BGN
  • EUR
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Специални тенденции за лято 2020 – II част

Дата: 2020-07-03

Photo by Sonny Ravesteijn on Unsplash

 

 

Кожени гащeризони

Кожените дрехи продължават да шестват по модните дефилета. Този път под формата на гащеризони. Те придават на жената вид на строга господарка, но само ако са черни. Във вариант ярки цветове, например розово, са интересно купонджийско облекло и подхождат на късна тийнейджърска възраст. В бежов цвят пък са достатъчно стилни, за да се явите с такава дреха и на коктейл или бизнес преговори. Вървят с летни ботуши, но и със сандали.

 

Елегантни бермуди

Три четвърти панталони в елегантен стил са една от тенденциите на лято 2020. Те са с изгладен ръб и в комбинация с туника в същия цвят или с басти, гайки за широк колан и маншет.

 

Блузи и чорапи на принтове

Комбинацията от блуза и чорапи в един и същи принт се счита за шик този сезон. Може да е комплект между клин и топ или боди и тънки чорапи. Има вариант комбинирането да става и само между ръкавите на блузата  и чорапите. Принтовете са фигурални. Актуален модел е пауновото око, не задължително в оригиналните цветове.

 

Квадратни токове

Сандалите с квадратни токове са типична модна тенденция за това лято – както за сандали тип чехли, така и за сандали тип джапанки. По-скоро липсва такъв модел за сандали с пета. Дължината на тока може да е по-ниска и спортна или висока и официална. Стига да можете да я понесете.

 

Чанта кошница

Отворена или с капак, едноцветна или пъстра в стил хипи, чантата кошница е на мода. Удобна заради специфичната си форма и побираща доста на брой полезни дамски неща, чантата кошница може да е и изпитание, ако трябва да намерите нещо в нея. Решението е да разпределите съдържанието й в отделни малки чантички.

 

Колиета ланци

Старите мутренски ланци това лято са актуален дамски аксесоар. Не точно златни, но от всякакви леки материи, които не карат жената да се чувства с камък на шията. Могат да бъдат комбинирани с подобен колан или гривна, на един или няколко реда.

 

 

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ ПРОДАВАНИ

Бюлетин