Валута
BGN
  • EUR
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Илорис представя ослепителна колекция - регулируеми пръстени със скъпоценни камъни

Дата: 2023-09-03

 

    Илорис онлайн магазин за бижута и камъни, известен със своите изящни продукти, има удоволствието да представи новата завладяваща колекция -  Регулируеми пръстени със скъпоценни камъни

Тази колекция е предназначена да предефинира елегантността и персонализацията в света на бижутата, като едновременно оптимизира критерият - качество на топ цена.

 

 ✫ Регулируемата основа -  вашето идеално прилягане без поправки

В основата на тази колекция е иновативната регулируема основа, позволяваща на всеки пръстен да се адаптира безпроблемно към вашия пръст. Вече няма да се притеснявате за получаване на правилния размер -  Сега можете на момента и без усилие да персонализирате диаметъра на вашия пръстен за удобно и сигурно прилягане.

 

  ✫ Калейдоскоп от скъпоценни камъни

● Кианит - Прегърнете спокойните сини нюанси на кианита, за които се смята, че насърчават спокойствието и комуникацията.

● Аметист - Сияйте с царственото лилаво на аметиста, символизиращо вътрешен мир и яснота.

● Лапис Лазули - Потопете се в тъмно синия свят на камъка, свързан с мъдростта и себеизразяването.

● Содалит -  Украсете се със спокойнота синя бездна на содалита, камък на интуицията и прозрението.

● Авантюрин - Насладете се на успокояващото зелено на авантюрина, известен със свойствата си на просперитет и позитивност.

● Синтетичен тюркоаз - Насочете жизнената енергия на синтетичния тюркоаз, напомняща за ясно небе и спокойни води.

● Чакра камъни - Разгледайте пръстена с основните 7 камъка за чакри, предназначени да балансират и подравнят вашите енергийни центрове.

 

  ✫ Завършете своя външен вид с комплекти обеци и гривни

Допълнете своя нов пръстен със съвпадащи комплекти обеци и гривни, подбрани да подобрят стила ви и да подчертаят красотата на тези изящни камъни.

 

  ✫ Отлична изработка с основа от месинг в сребрист цвят

Всяко пръстен от тази колекция е щателно изработено от месинг в сребрист цвят, което гарантира не само издръжливост, но и вечна елегантност, Класическото сребристо е идеалното допълнение на естествената красота на скъпоценните камъни.

 

    Колекцията "Регулируеми пръстени със скъпоценни камъни" е доказателство за ангажимента на Илорис Емат да предоставя гъвкави, персонализирани и зашеметяващи бижута, които повдигат вашия стил и едновремено ви свързват с лечебната енергия на тези изящни скъпоценни камъни. Разгледайте колекцията днес и открийте перфектния скъпоценен камък, който да украси пръстите ви.

 

Бърза връзка към колекцията -  Пръстени

Бърза връзка към колекцията -  Комлекти

 

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ ПРОДАВАНИ