Валута
BGN
  • EUR
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Подобряване на красотата и издръжливостта на металните елементи за бижута чрез галванопластика

 

Дата: 2023-11-05


  Когато става дума за бижута, привлекателността на елементите от благородните метали като сребро, платина и злато е неоспорима. Въпреки това, не всички бижута са направени изцяло от тези благородни метали. За да се постигне изящен външен вид и издръжливост, които клиентите изискват, много аксесоари или бижута са галванизирани с благородни метали или техни сплави. Нека разгледаме причините за галванопластиката със сребро, платина и злато.

  Сребърно покритие
Среброто, известно със своята вечна красота и достъпност, е популярен избор за бижута. За да подсилят блясъка му и да го предпазят от потъмняване, елементите на сребърните бижута често се галванизират с тънък слой чисто сребро. Този процес не само осигурява брилянтен завършек, но и предотвратява директния контакт на основния метал, често мед или месинг, с кожата на потребителя, намалявайки риска от алергични реакции. Сребърното покритие също така гарантира, че бижутата запазват блясъка си и са устойчиви на корозия във времето.

  Платинено покритие
Платината е луксозен и издръжлив метал, но е и доста скъп. За да предложат по-достъпни алтернативи, производителите на бижута често използват платинено покритие. Чрез галванично покритие на компоненти на бижута с платина или платинена сплав, те могат да постигнат зашеметяващия външен вид и изключителната здравина на платината без високата цена. Платиненото покритие също така предлага превъзходна устойчивост на потъмняване и защита от корозия, което го прави идеален избор за предмети, които изискват дълготрайност и трайна красота.
Разгледайте елементи с това покритие в магазин Илорис - тук.

  Златно покритие
Богатият, топъл блясък на  злато е силно желан в света на бижутата. Масивното 18-каратово злато обаче може да бъде скъпо и не винаги е приложимо за всяко бижу. За да се постигне баланс между лукс и достъпност, е използвано 18K златно покритие. Този процес включва покриване на неблагородни метали с тънък слой 18K злато или сплав от злато, за да се създаде зашеметяващо покритие, което имитира масивно злато. 18K златно покритие гарантира, че бижутата остават привлекателни и устойчиви на износване, като същевременно ги прави по-достъпни за по-широк кръг потребители.
Разгледайте елементи с това покритие в магазин Илорис - тук.

В заключение, галванопластиката на елементи за бижута с благородни метали като сребро, платина и 18K злато служи за множество основни цели. Той подобрява естетическата привлекателност, издръжливостта и достъпността на бижутата, което ги прави достъпни за по-широка аудитория. Тези методи не само ни позволяват да се насладим на великолепието на благородните метали, но също така гарантираме, че прдлаганите от Илорис Емат елементи за бижута ще издържат изпитанието на времето, запазвайки красотата и качеството си за години напред.

 

Илорис Медия

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ ПРОДАВАНИ