Валута
BGN
  • EUR
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Предимства на Бижутерията от Неръждаема Стомана ⭐ Издръжливост, Елегантност и Практичност

Дата: 2024-02-27

   

 

✫   Издръжливост, Елегантност и Практичност  

 

Бижутерията от неръждаема стомана представлява една от най-изявените тенденции в модата за аксесоари в настоящето време. Тази популярност не е случайна - неръждаемата стомана комбинира в себе си качествата на благородните метали като злато или сребро, но на по-достъпна цена.

 

Едно от големите предимства на бижутерията от неръждаема стомана е нейната издръжливост. Стоманата е изключително устойчив материал, който не потъмнява, не ръждясва и не променя цвета си под влиянието на вода, влага или пот. Това я прави идеален избор за ежедневно носене без риск от износване или деформация.

 

Освен това, бижутерията от неръждаема стомана е изключително елегантна и стилна. Тя може да бъде изработена в различни дизайни и форми, което я прави подходяща за всякакъв стил и повод. Независимо дали търсите класически или модерен вид, неръждаемата стомана предлага безкрайни възможности за изразяване на вашата индивидуалност.

 

Неръждаемата стомана е практичен избор за всеки, който цени качество и дълготрайност на своите бижута. С нейната устойчивост на корозия и износване, можете да бъдете сигурни, че вашата бижутерия ще запази своята красота и блясък в продължение на дълго време.

 

   Изберете най-добрата неръждаема стомана за вашите бижутерски проекти с нашата разнообразна колекция от елементи в Илорис Емат. Нашите продукти от неръждаема стомана се отличават с високо качество, издръжливост и естетика, които ги правят идеални за създаване на бижута със стил и изисканост.

 

Характеристика на видовете неръждаема стомана за изработват бижурерски елементи:

 

Неръждаема стомана 201:
Състав: Неръждаемата стомана 201 обикновено съдържа 16-18% хром, 3,5-5,5% никел и 5,5-7,5% манган.
Свойства: Предлага добра устойчивост на корозия, формоспособност и заваряемост, но по-ниска якост в сравнение с неръждаемите стомани от серия 300.
Приложения: Обикновено се използва за облицовки, кухненски прибори и уреди, както и в бижутерската, автомобилната и строителната индустрия.

Неръждаема стомана 202:
Състав: Неръждаемата стомана 202 съдържа 16-18% хром, 4-6% никел и до 3,5% манган.
Свойства: Има подобни свойства на неръждаемата стомана 201, но с малко по-високо съдържание на никел, което осигурява подобрена устойчивост на корозия и формоспособност.
Приложения: Използва се в бижутерската, включително съдове за готвене, прибори, декоративни облицовки и автомобилни части.

Неръждаема стомана 304:
Състав: неръждаема стомана 304 съдържа 18-20% хром и 8-10,5% никел, с малки количества въглерод, манган, силиций, фосфор, сяра и азот.
Свойства: Предлага отлична устойчивост на корозия, добра формоспособност и заваряемост. Тя е немагнитна в закалено състояние, но може да стане леко магнитна след студена обработка.
Приложения: Широко използвани в различни индустрии като преработка на храни, химическа обработка, млечно оборудване, кухненски уреди, бижутерски материали и архитектурни приложения.

Неръждаема стомана 316:
Състав: Неръждаемата стомана 316 съдържа 16-18% хром, 10-14% никел и 2-3% молибден, заедно с малки количества въглерод, манган, силиций, фосфор, сяра и азот.
Свойства: Осигурява превъзходна устойчивост на корозия, особено в хлоридни среди, което я прави подходяща за морско и крайбрежно приложение. Освен това предлага отлична здравина и заваряемост.
Приложения: Често използвани в морско оборудване, химическа обработка, фармацевтични продукти, медицински импланти и бижутерски елементи.

Неръждаема стомана 316L:
Състав: Неръждаемата стомана 316L е нисковъглероден вариант на неръждаема стомана 316 с максимално въглеродно съдържание от 0,03%.
Една от популярните медицински стомани е неръждаемата стомана 316L . Тя е известна също като "хирургическа стомана" и е често използвана за производство на медицински инструменти, импланти и други медицински устройства. Ето някои от нейните основни характеристики:
Корозионна устойчивост: 316L стоманата е устойчива на корозия, която е важно свойство за медицинските устройства, които са изложени на влага и телесни течности.
Био-съвместимост: Тя е съвместима с човешкото тяло и не предизвиква алергични реакции, което е от съществено значение за импланти и други медицински устройства.
Издръжливост: 316L стоманата е издръжлива и устойчива на износване, което я прави подходяща за производство на инструменти и устройства, които трябва да издържат на екстремни условия на употреба.
Лесно почистване и стерилизация: Тази стомана е лесно почистваща се и може да бъде стерилизирана, което е критично за поддържане на хигиена в медицинските среди.
Приложения: Предпочитана за заваръчна работа, индустрии като преработка на храни, бижутерията, фармацевтични продукти и медицински изделия.

 

Всяка от тези марки неръждаема стомана предлага уникални свойства и предимства, отговарящи на различни изисквания за приложение в бижутерията и различни други индустрии.

 

✅ Вижте всички продукти от неръждаема стомана, които предлагаме в Илорис - Елементи от неръждаема стомана

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ ПРОДАВАНИ