Валута
BGN
  • USD
  • BGN
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Топ водещи скъпоценни камъни от Илорис Емаt

Дата: 2024-05-13

💐 С удоволствие ви представяме нашата нова публикация, свързана с класирането на скъпоценни камъни от колекцията на Илорис, посветена на най-вълнуващите скъпоценни камъни, които предлагаме в нашия онлайн магазин. В тази ексклузивна колекция ще откриете изключителни камъни, изработени от най-висококачествените разломни късове на камъка, които ще ви впечатлят с красотата и уникалността си.
🌼 Естествен Изумруд
Нека започнем с един от нашите най-любими камъни - естественият изумруд. Този прекрасен камък представлява истинско произведение на природата, съчетавайки в себе си невероятен цвят и блясък. Нашият изумруд има формата на фасетиран цилиндър и е с размери до 14 мм дължина и 5 до 7 мм в диаметър > виж повече тук ..
🌼 Натурален Сапфир
Следващият водещ камък в нашата колекция е сапфира. Този камък впечатлява със своята благородна синя окраска и елегантност. Нашите сапфири са на разположение в различни форми и размери, което ви позволява да създадете невероятни бижута, които ще оставят впечатление > виж повече тук ..
🌼 Изискан Рубин
Изпълнете вашия стил с един от най-популярните и прочути скъпоценни камъни - рубин. Нашият 6 мм рубин впечатлява с богатия си червен цвят и блесък. Този камък е символ на страст и сила и е идеален за създаване на бижута с изискан вид и излъчване > виж повече тук ..
🌼 Ларимар
Открийте магията на ларимара - "камъкът на душата". Неговите мъниста с размер на нъгета 5 x 7 мм се превръщат в уникални бижута, които носят спокойствие и хармония. Изпълнете вашите творчески вълнения с красотата на този вълнуващ камък > виж повече тук ..
⏳ Качествено обслужване и бърза доставка
Ние в Илорис Емат не само предлагаме висококачествени скъпоценни камъни, но и се грижим за вашето удобство. Тук сме, за да ви помогнем с всичко, което ви трябва, а нашата бърза и надеждна доставка ви гарантира, че ще получите вашите поръчки точно навреме. Доверете се на нас за безупречно обслужване и изключително качество.
☀️ Благодарим ви, че ни последвахте в това кратко пътешествие из магията на скъпоценните камъни. Не се колебайте - преоткрийте вашата страст към бижутата и превърнете вашите мечти в реалност с нашите топ водещи скъпоценни камъни. Надяваме се, че нашите предложения ще ви впечатлят и ще ви вдъхновят да създадете невероятни проекти за бижута. За повече информация и за поръчки, моля посетете началната страница на нашия уебсайт - https://iloris.net/
 

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ ПРОДАВАНИ